dissabte, 8 d’agost del 2015

1/8/15 Primera sortida nocturna


Per la primera entrada al bloc, res millor que parlar-vos d'una primera vegada... La primera Sortida nocturna!

Després de parlar-ho, finalment la data escollida va ser l'1 d'agost, gairebé amb lluna plena. Com que era la primera vegada i volíem provar, es va buscar una sortida senzilla, pel que es va escollir anar de Llagostera a Quart per via verda i tornar. Com era nocturna, naturalment, es va aprofitar per sopar a Quart.

Per les dates i temes de vacances, no va poder venir tot l'equip, però finalment vàrem sortir quatre integrants: Agus, Jaume, Joan (fill del Agus) i el seu cosí.

La sortida va ser a les 21 h des de Llagostera (com no!) i enfilarem per la via verda fins a Quart, amb la intenció de sopar al Casal de Quart. Després d'una tranquil·la ruta per la via verda, al cap d'una hora vàrem arribar al Casal de quart, però estava tancat... Apa, a buscar...

Baixem cap a la carretera i al costat de la benzinera veiem taules d'un bar, el Nou Quart. Aquí, segons el propietari, les millors hamburgueses de Girona... Molt bones i molt grans!...

Després de fer una mica la digestió, tornada per la via verda cap a Llagostera, amb totes les llums que teníem. Al cap d'una hora, ja érem al poble i cap a casa a descansar... que ja eren passades les dotze de la nit!

Una bona sortida tranquil·la i sense sorpreses. Ara...a preparar la següent, que ens ha agradat!!!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada