diumenge, 9 d’agost del 2015

9/8/15 Llagostera- Franciac- Llagostera

Després de veure la pluja del dissabte, finalment el diumenge es desperta amb un dia magnífic per rodar... Ennuvolat i poca calor!

Tan sols quedem l'Agus i jo, ja que la resta de l'equip descansen, atrafegats per les vacances. Així doncs, quedem cap a les 9,15 h per anar cap a Franciac a fer l'esmorzar.

Enfilem la via verda cap a Cassà i al desvio del Mas Ros, anem cap al camí de l'esquerra. Seguim pels camins fins a un trencant que ens portarà a la carretera de Cassà a Caldes a l'alçada del desvio de Sant Andreu Salou. Tirem per la carretera fins Sant Andreu i agafem el camí a l'esquerra capa Caldes de Malavella. Un cop travessem la via del tren, girem cap a la dreta direcció Riudellots i al cap d'uns 500 metres, agafen un trencant que ens porta fins a Franciac. Aprofitem per visitar Sant Mateu de Franciac i continuem fins al Pitch&putt passant per sobre la NII. Paradeta per esmorzar.


Un cop alimentats, tornem pel mateix camí que seguim fins a Riudellots i agafem la via verda que passa per la vora del Riu Onyar. Sortim a la carretera i ens desviem als pocs metres cap a Sant Andreu Salou. Anem direcció Campllong i agafem la Riera Seca que ens deixa a la carretera de Campllong a Cassà. Arribem a Cassà, via verda fins a l'estació del carrilet de Cassà i aquí agafem la carretera que enllaça amb la via verda direcció la Pineda Fosca. Volem provar nova ruta i abans del desvio cap a la via verda, agafem un camí a la dreta que seguim recte, però no té sortida i reculem... el mateix trencant, però cap a la dreta i ens porta per camins fins a un corriol estret, bastant trencat i llarg que acaba al camí que va cap al Mas Ros o Caldes. Agafem direcció Mas Ros-Via verda i ja la tornada tranquileta fins a Llagostera per la Via verda.

Una bona sortida d'uns 52 KM, amb una mica de tot: Via Verda, camins, carreteres locals i corriols.

Salut!La ruta Wikilog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada