dissabte, 29 d’agost del 2015

23/8/15 Llagostera- torres dels Moros - Cassà per camins

Aquesta setmana, els Banyaloques per temes horaris i d'ocupacions vàries, s'han separat... No passa res, el que ha passat és que uns van fer sortida nocturna en divendres (Marc i Lito) i els que no vàrem poder vam sortir el diumenge al matí.

La ruta que penjo és la del diumenge al matí, que vàrem fer en Marc i jo. La nocturna ja la pujarem!


Doncs diumenge, sortim a les 9,30 de Llagostera cap al Mas Roig II, davant de l'entrada girem a la dreta per anar cap a la via verda a l'alçada de la carretera de Can Panedes. Allà seguim per Via Verda i ens desviem a l'esquerra per el camí cap a la carretera de Panedes, una mica de pujadeta per començar... Seguim per la carretera i després d'aprox. 1km, girem a l'esquerra pel camí asfaltat fins que més amunt ens desviem per anar a la Torre dels Moros.



Després de la parada obligatòria i foto, seguim direcció Cassà per camins, passem per la Pahissa de C'an Abràs i quan arribem al camí cap a Romanyà, girem a l'esquerra i arribem a Cassà on enllacem a la via verda. Parada per esmorzar al bar de l'estació del carrilet, per cert força recomanable.


Un cop esmorzats, tornem de Cassà cap a la Pineda Fosca i per camins fins prop Llagostera on ja enllacem a la Via Verda, encara que abans hem de recular un parell de cops, ja que ens despistem...


Una volteta tranquila, però que ens serveix per descobrir camins a Cassà sense anar per la via verda.


Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada