diumenge, 18 d’octubre del 2015

18/10/15 Llagostera - Cassà - Campllong - Fornells de la Selva - LLambilles - Llagostera

Ens aixequem al matí i... Plou! Que fem?, mirar els mapes i sembla que no serà res i a l'hora de la sortida no plourà.

Efectivament, quedem en Agus, Lito i jo a les 9 i sortim amb la fresca però sense pluja. Volem fer km, i una ruta tranquileta i decidim anar a esmorzar a Fornells de la Selva.


Anem cap a la via verda i ens desviem pel Mas Roig, fins al lateral de la carretera de Palamós. Girem per passar per sota de la carretera, passem el restaurant Panedes i al primer camí a l'esquerra girem. Tirem fins a gairebé arribar a la Torre dels Moros i anem direcció Cassà, per darrere de la carretera. Volen anar cap a la Pahissa, però agafem un altre camí que pasa per una casa preciosa i arribem a la carretera dels Metges. Tirem cap a Cassà i creuem la carretera C-250a per anar a parar a la Via verda entrant ja al poble. 


Creuem el polígon i anem cap a Campllong, i seguim per les carreteres comarcals fins a Fornells de la Selva per esmorzar a la plaça al costat de l'església. La tornada la fem per la carretera de Fornells a Llambilles i ja enfilem per la via verda. Arribem a Llagostera per les Banyaloques... com no...

Salut


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada