dilluns, 12 d’octubre del 2015

11/10/15 LLagostera - Caldes per Mas Matetes - St.Andreu - Campllong - Cassà - Gavarres - Ca n'Abràs - Llagostera

Un diumenge més, sortim de Llagostera aquest cop en Agus i jo i tirem per darrere el poliesportiu i per darrere de Can Gotarra. Creuem la Crta de tossa i anem cap a La Canyera i direcció a la Crta de Caldes. Abans de sortir a la carretera, girem cap a Cassa i anem fins a Can Matetes. D'allà anem cap a la urbanització d'Aigües Bones de Caldes, baixem i creuem la Crta de Caldes per tornar cap a Cassà fins al desviament de Sant Andreu Salou. Ja per carretera, anem per fins a Campllong i esmorzem.


De tornada, agafem la carretera fins a Cassà i per darrere la via verda i la crta de Cassà a llagostera, buscant el desviament de Ca n'Abràs, seguim la carretera fins que al refugi de les Gavarres, ens aturem i fem mitja volta... un pagès ens indica el camí (que ens passat el desviament feia estona) i ja pel camí correcte, passem per la Pahissa de C'an Abràs, arribant a Llagostera per l'hípica i entrem pel polígon, passant pels Escuts.


Finalment, al Plan B a recuperar-se... Que han estat un 47Km i amb algunes pujadetes...


Salut

Avis: el track és fet a mà, ja que el GPS es va espatllar. De totes maneres, és bastant realista... només hi ha una cosa malament, quan baixem del refugi de les Gavarres, el desvio que agafem és el d'abans que surt al mapa, ja que és el que passa per la Pahissa de Ca n'Abràs.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada