diumenge, 31 de gener del 2016

31/1/16 LLagostera - Caldes a Franciac per Llac del Cigne -Sant Andreu Salou - Llagostera

Volíem provar nous camins per anar cap a Franciac i sortim de Llagostera en Agus, Lito i jo cap a Caldes per la ruta de les Termes. Un cop a Caldes, anem fins a la urbanització del Llac del Cigne i seguim per tot el voral de la urbanització. Quan acaba l'asfaltat ens fiquem per un camí amb herba que ens porta fins a Sant Sebastià. Tirem cap a la dreta i anem a parar a la NII a l'alçada de La Belladona. 

Aquí agafem un camí per darrere i sortim a la Via Augusta-Camí de Sant Jaume que passa pel mig del Golf de Girona. Seguint el camí, anem a parar al pitch&put de Franciac i... un bon esmorzar.

De tornada anem cap a Franciac i volem provar nous camins per anar a Llagostera. Alguna ficada per camí i tornada cap endarrere i finalment anem cap a Sant Andreu Salou. Un cop allà tirem cap a la Crta. De Caldes, però ens desviem pel primer tall que trobem, que ens porta a la mateixa carretera, però més proper de Cassà. Travessem la carretera i ens endinsem pel bosc.. Després de recular una mica, seguim el camí i anem a petar a la mateixa ruta de les Termes i via verda cap a Llagostera.

Bona ruta,encara que amb algunes errades... però uns 50km ben aprofitats!

Salut, jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada